CV

Cleo is afgestudeerd aan de Bacheloropleiding Docent Dans van ArtEZ. Hier is ze opgeleid tot dansdocent, dansmaker, danser en cultureel ondernemer en heeft ze verschillende projecten gedaan, stages gelopen en cursussen gevolgd, o.a.:

 • Interne vooropleiding muziektheater 2015-2016
  Lessen van o.a. Caroline Almekinders, Mariëlle Vester, Elena Vink
 • Stage bij Streekballetschool Over-Betuwe te Elst.
  Balletstudio Rozemarijn te Zutphen.
  Artiest theater (Rijnijssel) te Arnhem.
 • Gedanst in choreografieën van o.a. Libertad Pozo Rodriquez, Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Nadine Gerspacher, Samir Calixto.
 • Eigen choreografieën gemaakt, o.a.: Zwiep (Mini Dans Festival 2016), en jij? (Benefietvoorstelling 2016). Choreografieën gemaakt voor de productie Spamalot (CKE Jongerenproductie musical 2018), A Midsummer Night’s Dream (Stichting Theaterplan, 2018).
 • Nu is ze werkzaam als docent dans op o.a. de Nederlandse Musical Academie, Centrum voor de Kunsten Eindhoven en Dansstudio Crescendo (BE).

Voor Cleo is begonnen aan haar avontuur in Arnhem heeft ze een stevige basis gelegd op de opleiding acteur/theateropleiding mhbo aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Voor deze opleiding heeft ze in 2012 haar diploma mogen ontvangen.

Cleo heeft een eerstegraads lesbevoegdheid.

Advertenties