CV

Cleo is in 2017 afgestudeerd aan de Bacheloropleiding Docent Dans van ArtEZ in Arnhem. Hier is ze opgeleid tot docent dans, dansmaker, danser en cultureel ondernemer. Tijdens en na haar studie heeft Cleo verschillende projecten mogen waarmaken o.a.:

 • Interne vooropleiding muziektheater 2015-2016
  Lessen van o.a. Caroline Almekinders, Mariëlle Vester, Elena Vink
 • Stage bij Streekballetschool Over-Betuwe te Elst.
  Balletstudio Rozemarijn te Zutphen.
  Acteursopleiding (Rijnijssel) te Arnhem.
 • Gedanst in choreografieën van o.a. Libertad Pozo Rodriquez, Caurena Bernabela, Sanne van der Put, Nadine Gerspacher, Samir Calixto.
 • Eigen choreografieën gemaakt, o.a.: Zwiep (Mini Dans Festival 2016), en jij? (Benefietvoorstelling 2016). Choreografieën gemaakt voor de productie Spamalot (CKE Jongerenproductie musical 2018), A Midsummer Night’s Dream (Stichting Theaterplan, 2018).
 • Nu is ze werkzaam als docent dans bij o.a. Opleiding Musicalperformer Rijnijssel en Landstede MBO.

Voor Cleo is begonnen aan haar avontuur in Arnhem heeft ze een stevige basis gelegd op de opleiding acteur/theateropleiding mhbo aan het Koning Willem I College in ‘s-Hertogenbosch. Voor deze opleiding heeft ze in 2012 haar diploma mogen ontvangen.

In 2019 heeft Cleo 7 maanden in New York City (VS) gestudeerd aan Gibney Dance. Ze heeft zich daar verdiept in de hedendaagse dans en heeft kennis mogen maken met de Simonson technique. In oktober 2019 heeft ze daar ook haar certificaat Progressing Ballet Technique behaald.

Cleo heeft een eerstegraads lesbevoegdheid.